24 Şubat 2008 Pazar

MUZLU ÇİKOLATALI KREM


MUZLU ÇİKOLATALI KREM:


Pudingi için:


5 su b. süt
2 çorba k. un
2 çorba k. nişasta
1 su b. tozşeker
2 çorba k. kakao
50 gr bitter çikolata
1 p. vanilya


arası için:
2 muz
1 p. kakaolu bisküvi
üzeri için:
50 gr bitter çikolata
1 limon kabuğu


HAZIRLANIŞI:


Tencerenize puding için gerekli malzemeleri alıp karıştırarak pişirin. Diğer tarafta dikdörtgen bir servis kabının altına bir sıra kakaolu bisküvi dizin. Üzerine pudingin üçte birini dökün. Bunun üzerine birsıra daha kakaolu bisküvi dizin. Üzerine muz dilimleri ve limon kabuğu rendesi koyun. Geri kalan pudingi döküp üzerin çikolata rendesi ve limon kabuğu ile süsleyin. Bir gece buzdolabında dinlendikten sonra dilimleyerek soğuk servis yapın.

Hiç yorum yok: