24 Şubat 2008 Pazar

TATLI PİZZA




TATLI PİZZA:


3 su b. un
1 çorba k. kurumaya
3 çorba k. tozşeker
1 çay b. süt
1 fiske tuz
üzeri için:
1 yumurta sarısı
marmelat
mevsim meyveleri
kiraz şekeri


HAZIRLANIŞI:


Pizza hamuru gibi hamuru mayalayın. Bu hamurun tek farkı tatlı olması. Hamur mayalanırken

meyveleri doğrayın. Elma,muz kivi , üzüm kullanabilirsiniz. Biz ananas,mango ve yıldız

meyvalarını kullandık. Mayalanan hamurdan bezeler yapın. Elinizle bastırarar kenarlarına

yumurta sarısı sürün. Hamurların üzerlerine sos olarak da ayva marmeladı sürdük. Marmeladın

üzerine meyveleri paylaştırın. 180 derecede hamurlar kızarana kadar pişirin. Ilık servis edin.


Hiç yorum yok: